1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Türk Boya Sektörü, 13 – 15 Eylül’de Buluşacak!

Her yıl hızla büyüyen Türk boya sektörü, ulaştığı 850 bin tonluk üretim ve 850 milyon dolarlık ihracatla, Türkiye ekonomisindeki yerini sağlamlaştırıyor

boya sektörü, deniz boyaları, Dyo, Dyojen, inşaat, mobilya, oto tamir, sanayi, Türk boya sektörü

Boyada Avrupa’nın en büyük üç üreticisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye, üretim teknolojisinde geldiği nokta ve coğrafi konumunun sunduğu avantajla bölgesel bir güç olma yolunda. Bölgesinin boya üretim üssü olmaya aday Türk boya sektörü, 13 – 15 Eylül 2012 tarihlerinde önemli bir buluşmaya hazırlanıyor: Paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi. Bu önemli etkinlikte yenilikçi ürünleri ile yer alacak olan Dyo, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, 1. Hall 1-C02 no’lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olanPaintistanbul Fuarı’nın ana sponsorlarından da olan Dyo, boya sektörünün inşaat, sanayi, mobilya, oto tamir ve deniz boyaları olmak üzere beş alt sektöründe birden üretim yapan tek boya şirketi olmanın verdiği avantajla, geniş ürün yelpazesindeki ürünlerini fuarda sergileyecek.

Ar-Ge yatırımlarında Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alan Dyo’nun boyada ulaştığı son nokta olan Hybrid teknolojili boyası Dyojen’in yanı sıra PTFE katkılı Teknoplast ve Teknotex ile Nano teknoloji ile üretilen Nanoipekmat ve Nanotex inşaat boyaları kategorisinde öne çıkan ürünleri. Dyo’nun su ve solventbazlı seçeneklerinin sunulduğu ahşap koruyucu ve vernik kategorisindeki yeni markası Massiveline ve yenilenen yüzü ile pazara sunulan Pinosan da fuarda görülebilecek. Isı yalıtımı sektörüne yönelik de üretim yapan Dyo’nun, KLİMATHERMmarkası ile sunduğu çözümler hakkında daha detaylı bilgi almak da mümkün olacak.

Boya sektörüne getirdiği yeni teknolojiler ve müşteri odaklı hizmetleri ile farkını ortaya koyan Dyo, herkesi Paintistanbul Fuarı’ndaki standına bekliyor.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Rusya’ya Yönelik Ekonomik Yaptırımların Süresi Uzatıldı

Rusya-Ukrayna savaşının ardından ticaret, finans, sanayi, teknoloji, ulaşım ve lüks ürünleri de kapsayan AB’nin Rusya’ya …