1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ, Şile’de 208 Konut Yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile’de 208 adet konut, 1’er adet cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini yaptıracak

TOKİ, İstanbul Şile’de 208 adet konut, 1’er adet cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini yaptıracak. Söz konusu ihale 13 Aralık 2011 saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

www.toki.gov.tr

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ’den 35 ilde %25 Peşinat ve 48 Ay Vadeyle Arsa Satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 35 ilde toplam 303 arsayı açık artırma yöntemi ile satışa …