1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

KOSGEB’den Sıfır Model Pazarlama Desteği 2016

KOBİ’lerin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda bugüne kadar birçok farklı alanda desteğe imza atan KOSGEB, 150 bin TL destek üst limitli pazarlama programı ile KOBİ ve girişimcilere yeni bir fırsatın kapısını açtı

kosgebden-sifir-model-pazarlama-destegi-2016

12 Temmuz 2016 tarihinde yürürlüğe giren TEKNOPAZAR Destek Programı ile KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdare Başkanlığı) işletmelerin teknolojik ürün/prototip tanıtım giderlerine destek veriyor. Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı (TEKNOPAZAR) işletmelere, yurtdışındaki tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için 100 bin TL’ye kadar, yurtiçindeki tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için ise 50 bin TL’ye kadar olmak üzere toplam 150 bin TL geri ödemesiz destek sağlıyor. Tüm bölgeler için destek oranı yüzde 100 olarak uygulanıyor. Programın desteği 12 ay sürüyor. TEKNOPAZAR Destek Programı’na başvurmak isteyen işletmelerin Ar-Ge projesinin kamu kaynaklarıyla desteklenerek sonuç almış olması gerekiyor. Ayrıca Patent Belgesi ile koruma altına alınmış veya Teknolojik Ürün (TÜR) Deneyim Belgesi almış teknolojik ürün/prototipe sahip işletmelerin başvuruları kabul ediliyor.

NELER DESTEKLENİYOR

Program kapsamında basılı veya elektronik tanıtım materyalleri, fuarlara katılım, yurtdışı fuarlarda gümrük işlem giderleri, elektronik ticaret (e-ticaret) sitelerine üyelik giderleri karşılanıyor. Bunun yanı sıra yazılı medyada teknolojik ürün/ prototipin tanıtımına ilişkin giderler, tanıtım ve pazarlama faaliyetleriyle ilgili seyahatlerde işletmenin en fazla iki çalışanının konaklama ve ulaşım giderleri de destekleniyor.

ORTAKLIK KÜLTÜRÜNE DESTEK DE ARTI

Türkiye’de belki de en büyük sorunlarından biri olan birlikte hareket etme kültürü konusunda da KOSGEB yeni teşvik sistemleri tasarladı. Bu alanda geri ödemesiz destek tutarı 350 bin TL olurken geri ödemeli destek tutarı 750 bin TL’ye kadar yükseldi. Destekten yararlanmak için her bir ortaklık modelinde en az 5 işletmenin bir araya gelmesi şartı aranıyor. Bundan sonraki unsurlar ise şu şekilde sıralanabilir: Proje ortağı işletmelerin mevcudiyetlerini koruyarak kurulacak olan işletici kuruluşa ortak olmaları. Proje ortağı işletmelerin bir kısmının ya da tamamının kendilerini feshederek kurulacak işletici kuruluşa ortak olmaları. Proje ortağı işletmelerin bir kısmının kendilerini feshederek ortaklardan birinin bünyesinde birleşmesi.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kosgeb’den Nitelikli Eleman Desteği

NİTELİKLİ ELEMAN İSTİHDAM DESTEĞİ KOBİ statüsünde ve KOSGEB veri tabanına kayıtlı olan işletmelere verilen bir …